Tomčić: Dobio sam prijeteće pismo

PREDSJEDNIK HSS-a Zlatko Tomčić potvrdio je večeras novinarima da je dobio pismo u kojemu se njemu i njegovoj obitelji prijeti likvidacijom.

Sve je u MUP-u, ne mogu vam više reći, izjavio je Tomčić na središnjem predizbornom skupu u Zagrebu na kojemu je, uz ostalo, rekao kako HSS neće zaplašiti naručeni napisi po novinama, ni prijeteća pisma.

Glasnogovornica stranke Marijana Petir navela je, pak, da je Tomčić prijeteće pismo dobio 17. studenoga na kućnu adresu, te najavila da će ga javnosti predočiti sutra.

Predsjednik HSS-a ocijenio je da se u izbornoj kampanji nude tri programa - kako se vratiti na vlast, kako ostati na vlasti, te kako ljubiti napredak Hrvatske.

Taj treći je program HSS-a, izjavio je Tomčić, opetujući kako je njegova stranka predložila konkretna rješenja za izlazak Hrvatske iz sadašnje situacije koju karakterizira velik broj nezaposlenih, niske mirovine i plaće.

HSS-ov skup održan je pred nogometnu utakmicu Hrvatska - Slovenija za odlazak na europsko prvenstvo, pa je Tomčić biračima poručio da Hrvatska, uz tu, igra i utakmicu 23. studenoga.

To je, naglasio je, utakmica za napredak, za demokraciju, za kvalitetniji život, za toleranciju i ne smije biti utakmica između dva ideološka bloka.

Pokušajte 23. studenoga (na dan izbora) reći ne politici hrvatskih podjela, okretanja u prošlost, pokušajte dati impuls novim snagama, HSS-u, pozvao je Tomčić birače.

Idemo na pobjedu, poručio im je predsjednik HSS-a.

Građanima okupljenim na Trgu bana Jelačića predstavilo se i 14 HSS-ovih kandidata iz prve izborne jedinice, zabavljali su ih Sanja Doležal i Gazde, a program je vodio Oliver Mlakar.

Predizborni skup HSS-ovci su zaključili zajedničkim gledanjem i bodrenjem vatrenih protiv nogometne reprezentacije Slovenije.

Pročitajte više