Tomčić: Ja volim svoju zemlju i sve vas!

PREDSJEDNIK Hrvatske seljačke stranke Zlatko Tomčić iz Križevaca je poslao posljednju poruku hrvatskim biračima i pozvao ih da glasuju za uspješan, brz i pošten napredak Hrvatske.

U govoru koji je održao na središnjem trgu, pred više od dvije tisuće ljudi, Tomčić je zahvalio nazočnima na velikom zalaganju i podršci svih simpatizera i prijatelja stranke, koji su izdržali ovih 16 dana naporne kampanje. Tomčić je zaključio da je u ovoj kampanji bilo premalo govora o istinskoj ljubavi prema svojoj zemlji i toleranciji.

HSS je politička snaga koja bazira svoj program na tome i zato je odabrala slogan «Volim svoju zemlju» za središnji slogan kampanje. HSS na ovim izborima nudi novi gospodarski program i viziju budućnosti. U našem programu hrvatsko tržište postaje jedinstveno, kako bi se moglo uspješnije natjecati na međunarodnom tržištu kapitala.

Naš program vidi ulogu Hrvatske narodne banke kao financijski servis ove države. Isto tako, naš rast mora biti između 10-12%, jer 5% nije dovoljno. Tomčić je, na kraju, poručio biračima da razmisle koliko brzi napredak žele. Hrvatska ima potencijala i mogućnosti, a HSS je stranka koja to prepoznaje i želi ovu zemlju voditi u smjeru uspjeha.

Pročitajte više