INDEX DOZNAJE Sauchi je pozlilo, njegova supruga: "Pod stresom je zbog bivših kolega"

Foto: Patrik Maček/ Pixsell

TOMISLAV Saucha danas je zbog nagomilanog stresa primio vitaminsku injekciju.

"Dobio sam infuziju i vitaminski koktel i nisam u bolnici", kaže Saucha za Index.

"Danas popodne mi je pozlilo. Iskreno, ni jučer se nisam osjećao najbolje i upitno je bilo hoću li uopće dolaziti u sabor. No, danas je sve kulminiralo, liječnica mi je dala infuziju i vitaminski koktel", rekao je za Index Tomislav Saucha.

Kako je rekao, u posljednjih mjesec dana izgubio je 12 kila, zdravlje mu je narušeno i današnji odlazak kod liječnika je vrhunac takvog stanja. Kaže da mu je jasno da bi morao spustiti loptu na zemlju i izbjegavati toliki stres i iscrpljenost, međutim ne nada se da će u skorije vrijeme biti u mogućnosti opustiti se.

"Ta tortura traje od 4.2.", kratko je dodao Saucha.

 

Kontaktirali smo i Sauchinu suprugu koja nam je potvrdila da je bio kod liječnika.

"Bio je kod liječnika, dobio je vitaminsku injekciju, pod količinom stresa je od primarno zbog pritiska svojih bivših kolega", rekla nam je Ivana Saucha.

Presudan glas

Podsjetimo, Tomislav Saucha danas je glasao protiv opoziva ministra financija Zdravka Marića i time je, smatraju mnogi, donio presudan glas u korist HDZ-a. Bolje reći, njegov glas je nedostajao SDP-u, stranci u čijem je vrhu godinama bio, da smijeni ministra Marića. Saucha je bio predstojnik Ureda premijera Milanovića, a posljednjih mjeseci jedan je od osumnjičenih u Aferi Dnevnice.

"Ponovno bi išli na izbore i imali isti rezultat. To je bila moja nit vodilja, svjestan sam kao sam glasovao", kazao je Saucha danas nakon glasanja, dodajući da je uvjeren kako će se situacija smiriti nakon lokalnih izbora.

Na novinarski upit čime su ga kupili Saucha je kazao da "to nije lijepo pitanje" te da ga od kaznenog postupka koji se protiv njega vodi više nitko ne može spasiti osim njegova odvjetničkog tima.

"Ja nisam tražio ništa i neću dobiti ništa", rekao je Saucha, ističući da danas nije želio doći u Sabor, ali da su "neki na tome inzistirali". "No, to nisu oni za koje sam glasovao", ustvrdio je Saucha.

"Radije bih da me po ovome pamte nego po tome što su me privodili u Remetinec", komentirao je naknadno Saucha.

Pročitajte više