Traktorist teško ozlijeđen u sudaru s automobilom, biciklist ozlijeđen u Zaboku

SLOMLJENA rebra i prijelom lijeve natkoljenice epilog su jučerašnje prometne nesreće koja se oko 17.15 sati dogodila u ulici M.P. Miškine u Pitomači.

42-godišnji Ž.B. je upravljao osobnim automobilom koprivničkih registarskih oznaka, ali je u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i u oštrom desnom zavoju zbog prevelike brzine vožnje prešao u suprotni kolnički trak.

Pri tom je prednjim lijevim kotačem zakvačio stražnji kotač traktora virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji F.I.

Nesretni vozač je tada izgubio nadzor nad traktorom koji se odsklizao s kolnika i prevrnuo na obližnju zemljanu površinu.

F.I. je pao s traktora i slomio pet rebara i lijevu natkoljenicu. Nakon kraćeg vremena je prevezen u virovitičku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

U Zaboku teško ozlijeđen biciklist

Prometna nesreća s teškim tjelesnim ozljedama dogodila se sinoć u Zaboku gdje je nastradao 56-godišnji muškarac.

On se na biciklu vozio ulicom Matije Gupca iz smjera Repovca, ali je na raskrižju koje vodi prema Zaboku na njega naletio osobni automobil kojim je upravljao 25-godišnji vozač.

Biciklist se nije zaustavio na raskrižju već je oduzeo prednost vozaču automobila koji ga je srušio na kolnik. Teško ozlijeđeni biciklist je prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu gdje je zadržan na liječenju.

I.K.
Foto: Arhiva

Pročitajte više