Tražeći tijelo Maddy McCann ronioci pronašli vreću punu malih kostiju

RONIOCI koji pretražuju jezero tražeći malu Madeleine McCann pronašli su plastičnu vreću punu malih kostiju.

Policijski istražitelji sinoć su pregledavali sadržaj vreće pronađene u jezeru udaljenom samo 20 minuta vožnje od portugalskog turističkog naselja Praia da Luz gdje je mala Maddie nestala prošle godine.

Pretraživanje jezera pokrenuto je na inicijativu portugalskog odvjetnika Marcosa Aragaa Correie, koji tvrdi kako je od svog doušnika iz kriminalnog podzemlja dobio informaciju da je Madeleine ubijena, a njeno tijelo bačeno u jezero samo 48 sati nakon otmice.

"Pronašli smo dvije vreće, od kojih jedna sadrži male kosti. U ovom trenutku ne znamo radi li se o ljudskim kostima, ali ako jesu ljudske onda su vjerojatno iz ruke djeteta. Premalene su da bi bile kosti odrasle osobe. Ne mogu vam reći koliko kostiju smo pronašli jer ih nismo još prebrojili. Kosti su odmah predane portugalskim vlastima i privatnim detektivima koji rade za obitelj McCann", rekao je odvjetnik Aragao Correia, javlja Daily Mail.

Glasnogovornik obitelji McCann britanskim je novinarima sinoć kazao kako od policije još nisu dobili nikakve konkretne informacije, te ne pridaju preveliku važnost ovom novom otkriću. "Još ne znamo radi li se o ljudskim kostima; mogle bi lako biti životinjske. Vjerujemo da je Madeleine još živa", podvukao je.

P.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više