Traži li policija tupave divljake iz Vodica koji su uništili cvijeće jer im se priviđaju zvijezde?

Foto: Info Vodice

JUČER su se u Vodicama ratni veterani pobunili zbog nasada cvijeća, za koje su tvrdili da je zasađeno u obliku petokrake.

>>Veterani kamionom zgazili cvijeće u Vodicama, tvrde da je to petokraka

Radilo se naime o cvijeću na prometnom otoku ispred stare zgrade općine u Vodicama, a koje je zapravo bilo posađeno tako da tvori oblik cvijeta, koji je službeni logo Turističke zajednice Vodica.


Ali priči nije bio kraj na izražavanju nezadovoljstva jer su oni, ili netko tko se slaže s njima, kamionom pregazili nasad cvijeća.

Budući da je netko uništio nasad cvijeća kamionom, zanimalo nas je vodi li policija postupak u tom slučaju.

Policiji slučaj nitko nije prijavio

Stoga smo kontaktirali PU šibensko-kninsku, čija glasnogovornica nam je rekla da policija ne provodi nikakvo postupanje vezano za taj slučaj jer nisu zaprimili nikakvu prijavu.

"Policija nije zaprimila nikakvu dojavu vezano za uništavanje tog cvijeća. Za postupanje je nadležno komunalno redarstvo Grada Vodica. Mi nikakvu prijavu, ni službenu, niti prijavu protiv bilo koga u policiji, nismo zaprimili. Postupanje je u nadležnosti komunalnog gospodarstva Grada Vodica", rekla je glasnogovornica.

Rekla je kako ne ulazi u postupanje komunalnog gospodarstva, ali kako će oni vjerojatno izaći na teren, popraviti i posaditi cvijeće te, ako utvrde da je došlo do nekakvog kaznenog ili prekršajnog djela, policiji proslijediti slučaj.

Stoga smo pokušali kontaktirati i komunalno gospodarstvo Grada Vodica kako bi nam odgovorili jesu li izašli na teren i jesu li utvrdili prekršaj. Do objave ovog članka nam nisu odgovorili na upit, a njihov odgovor ćemo, čim ga dobijemo, i objaviti.
 

Pročitajte više