Tražio jelenske rogove u Americi pa našao tijelo MMA borca nestalog prije 2 godine

POLICIJA u Bransonu, Missouri, priopćila da je identificirala ljudske ostatke koje je prošloga tjedna u šumi pronašao muškarac koji je tražio rogove jelena.

Navela je kako se radi o Davidu Koenigu (25), amateru mješovitih borilačkih vještina (MMA), koji je nestao prije gotovo dvije godine. Istražitelji su kasnije pretražili okolno područje i pronašli još neke njegove osobne predmete.

"Srca su nam slomljena"

Koenig je posljednji put viđen 8. veljače 2020.

"Srca su nam slomljena. Mada je Dave nestao prije 22 mjeseca, nije nam ništa lakše. Ono što sada osjećamo je samo neopisiva bol", rekla je njegova majka Tracy Koenig za CNN.

Dodala je kako se prvo bojala da joj je sin ubijen, no da joj je sada i dalje teško jer zna da je umro sam.

Na tijelu nije bilo tragova nasilja

Policija na tijelu nije pronašla nikakve tragove nasilja te smatra da se nije radilo o kaznenom djelu. Mrtvozornik je kazao kako još uvijek nije utvrđen uzrok njegove smrti.

Obitelj i bliski prijatelji kazali su za Koeniga da je bio velik čovjek s još većim srcem.

"Uvijek je bio užitak s njim trenirati. Bilo mu je stalo do tima i uvijek je bio tu da sasluša i podrži svoje suborce. Bio je nježan div" rekao je JT Tilley, trener kluba Branso Fight Club.

David Koenig je radio na tome da postane profesionalni borac.

"Bio je na pravom putu da napravi velike stvari", rekao je njegov otac, Rick Koenig, i dodao da je njegov sin "bio fenomenalan čovjek".

Pročitajte više