Treći hrvatski blok na HTV-u predstavio izborni program za nacionalne manjine

KANDIDAT Trećeg hrvatskog bloka u 12. izbornoj jedinici za predstavnike albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine Sanja Bakula kazala je da se ta stranka zalaže za stvaranje Hrvatske jednakih šansi za sve njene građane.

Treći hrvatski blok u svom programu navodi građansku političku opciju koja ne gleda na boju kože, i opredjeljenje, a smisao politike vidi u tome kako pojedinca motivirati da sudjeluje u stvaranju boljeg života za sebe i svoju obitelj.

Potrebnim smatraju izgraditi građansko društvo temeljeno na principima civilnog društva u kojem je svaki građanin i njegova orijentacija važna bez obzira radi li se o većinskoj ili manjinskoj prisutnosti u društvu.

Stranka se zalaže za stvaranje društva jednakih šansi, za državu u kojoj će se svaki građanin Hrvatske osjećati kao u svojoj domovini, bez obzira na nacionalnu pripadnost i boju kože.

Ukoliko osvoje vlast planiraju očuvati sve što je dobro, ali i energično mijenjati ono što ne valja, kazala je predstavljajući izborni program Sanja Bakula.



Pročitajte više