Tri osobe poginule, jedna teže ozlijeđena

TROJICA mlađih muškaraca su poginula, a jedan je teže ozlijeđen u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 3,45 sati dogodila na dionici "istarskog ipsilona", na cesti Pazin-Pula kod skretanja za Žminj, priopćila je danas istarska policija.

Identitet poginulih još nije utvrđen.


Nesreća se dogodila kada je osobni automobil "alfa romeo" pulskih registracijskih oznaka koji se kretao iz smjera Pazina prema Puli, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine, u jednom desnom oštrom zavoju sletio s ceste, udario u kameni nasip, a zatim se prevrnuo, rekao je glasnogovornika Policijske uprave istarske Robert Pavleković.

Tri su muške osobe ispale iz automobila, a jedan je ostao priklješten u vozilu zbog čega su morali intervenirati i vatrogasci.

U nesreći su poginula dvojica koja su ispala iz vozila i priklješteni u automobilu dok je četvrti muškarac koji je bio ispao iz vozila zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je u pulsku Opću bolnicu.

Očevid je uz djelatnike rovinjske prometne policije obavio istražni sudac Županijskog suda u Puli Eugen Pustijanac koji je zatražio obdukciju tijela poginulih.



Pročitajte više