Trinaestero "palo" s travom i speedom na Vip INmusic festivalu

TRINAESTERO posjetitelja Vip INmusic festivala na Jarunu završilo je sinoć na policiji zbog posjedovanja droge. Najstariji uhićenik ima 45 godina, a najmlađi je rođen 1990. godine, priopćila je zagrebačka policija.

Osim što su neki od posjetitelja uživali u opijatima, nitko od pet tisuća posjetitelja festivala nije narušavao javni red i mir tijekom cijelog popodneva i noći. INmusic je, naime, trajao od jučer u 15 do jutros u 4,30 sati na području Trešnjevke, Aleja Matije Ljubeka, na otoku Hrvatske mladeži.

Ali u službene prostorije policije na Trešnjevci, ipak je dovedeno 13 osoba zbog posjedovanja opojnih droga, speeda, shita i trave.

Policija je kod njih pronašla ukupno 2,2 grama amfetamina, 9 ručno smotanih cigareta s mješavinom marihuane i hašiša, te 13,7 grama marihuane.

PUZ najavljuje da će protiv navedenih biti će podnijeta kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela zloporabe opojne droge te prekršajne prijave zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloporabe opojnih droga.

A.B
Foto: AFP

Pročitajte više