Turudić se oglasio, odgovorio Milanoviću

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović i premijerski kandidat jučer je prvi put rekao da je navodno propucavanje auta novog glavnog državnog odvjetnika namješteno i dogovoreno između njega i Andreja Plenkovića, a danas je te teze ponovio. Sad se oglasio Turudić.

"On i Plenković su to dogovorili. Ne znam u kojem trenutku... To je već mjesec dana tamo. Pošto kupio, poto prodao. Lažu vas. Baš u Virovitici se dogodilo. Baš je tad vidio da ima dva zrna. Pa nije to prašuma, znate koja je to snaga, taj kalibar. Trebalo mu je osiguranje pa je to inscenirano. Nikada nećemo naći krivca, nema ga", rekao je danas Milanović. 

Javio se Turudić i odgovorio na jučerašnje Milanovićeve optužbe, koje je predsjednik u međuvremenu ponovio.

"S indignacijom odbacujem tvrdnje predsjednika Republike Hrvatske i ne želim biti predmet njegovih predizbornih ambicija. Predsjednik RH je svojim huškačkim i prostačkim govorom stvorio atmosferu u kojoj je moguće pucati u moj automobil i stavio je metu na moja leđa. S dubokim prijezirom odbacujem njegove tvrdnje da je pucanje u automobil u kojem vozim članove obitelji izmišljeno ili iskonstruirano. Ne očekujem od njega da mi se ispriča kad se utvrdi istina niti mi njegova isprika treba", poručio je Turudić.

Pročitajte više