U Bjelovarsko-bilogorskoj 110 novih slučajeva

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

U BJELOVARSKO-bilogorskoj županiji potvrđeno je 110 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

52 novozaražene osobe s područja su grada Bjelovara, 24 novooboljele osobe s područja su grada Čazme, 7 novih slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je na području grada Daruvara, 5 novozaraženih osoba s područja je općine Ivanska, 4 novooboljele osobe s područja su općine Štefanje, po 3 nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su na području grada Garešnice i općine Sirač, po 2 novozaražene osobe s područja su općina Dežanovac i Rovišće, a po 1 novi slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je na području grada Grubišnog Polja te općina Đulovac, Velika Trnovitica, Šandrovac, Kapela, Veliki Grđevac, Veliko Trojstvo i Nova Rača.

Na covid-odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 49 pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih 5 na respiratoru. Također, 22 pacijenta su na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi jesu li pozitivni na koronavirus ili ne.

U samoizolaciji je u županiji 2378 osoba.

Preminula je jedna osoba s koronavirusom čime dolazimo do ukupno 61 osobe preminule od početka pandemije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pročitajte više