U Dubrovniku huligani demolirali četiri BiH automobila

DUBROVAČKI  "huligani" proslavili su međunarodni praznik rada na sebi svojstven način, demoliravši četiri parkirana automobila bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka na parkiralištu "Gradac" iznad Pila.

Kako je izvijestila dubrovačka policija na četiri automobila razbijena su prednja vjetrobranska stakla, a na dva od njih slomljena su i stražnja. Na nekim su polomljena i bočna stakla, a stradali su i farovi automobila.  Svima su iščupani brisači, a istrgnute su i registarske pločice.

Na automobilima je osvanuo i natpis "Balije", a dubrovački nasilnici vjerojatno su, sudeći po oštećenjima, skakali po krovu i po poklopcima motora. Dubrovačka policija zasada nema informaciju o počiniteljima ovog kaznenog djela, a ne raspolaže ni informacijama je li riječ o grupi ili, pak, pojedincima. Parkiralište se nalazi uz park Gradac, a jedno je od rijetkih platoa na području Dubrovnika na kojem se parkiranje ne naplaćuje.  

U Dubrovniku se često zna događati, posebice u tijeku turističke sezone, demoliranje parkiranih automobila, međutim u većini slučajeva radilo se o izbušenim gumama ili nekoj "poruci" na limu automobila. Često su takvi slučajevi u tijeku turističke sezone bili "prešućivani". Većinom su stradavali automobili srpskih registracija, a automobili s BiH registracijama do sada nisu bili meta dubrovačkih huligana.

I.Ć.
Foto:dubrovniknet

Pročitajte više