U dva požara na Trešnjevci planulo pet automobila

U TRAVANJSKOJ ulici na području Trešnjevke jutros u 2.58 iz zasad nepoznatih razloga došlo je do zapaljenja četiri osobna automobila.

Potpuno su izgorjela dva automobila, Ford Scorpio u vlasništvu 54-godišnjaka te Golf bosanskohercegovačkih tablica čiji vlasnik još nije utvrđen, izvijestila je policija. Na Opel Kadettu zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 45-godišnjaka i Peugeotu 306 zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 35-godišnjaka izgorjela je lijeva strana.

Požar su ubrzo ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta bi se trebala utvrditi nakon očevida koji je u tijeku.

U još jednom požaru na Trešnjevci oštećen Mercedes

U još jednom požaru u Ogrizevićevoj 17 do kojeg je došlo sinoć oko 21.20 oštećen je Mercedes CL500 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim se koristi 51-godišnji N. D.. Automobil je u vlasništvu zagrebačke tvrtke za leasing, Daimler Chrysler, a požar je iz zasad nepoznatih razloga izbio na prednjem desnom dijelu automobila.

Vatrogasci su ga ugasili, a materijalna šteta bit će utvrđena nakon očevida koji je u tijeku, izvijestila je zagrebačka policija.

J.M.
Foto: Index

Pročitajte više