U Karlovcu se objesio pripadnik "Tigrova"

JUTROS su djelatnici PP Karlovac, u napuštenom dijelu hotela "Korana" pronašli obješenog pripadnika 1. gardijske brigade - "Tigrovi", o čemu su odmah obavijestili Operativno središte Zapovjedništva Hrvatske kopnene vojske, izvijestilo je Ministarstvo obrane (MORH).

Prema prvim informacijama, 33-godišnji razvodnik A.M. je izvan radnog vremena izvršio samoubojstvo vješanjem, tijekom noći s 3. na 4. studenog. Na mjesto događaja upućeni su djelatnici Kriminalističke vojne policije te liječnica Hitne službe, koja je utvrdila smrt. Očevid je u tijeku.

MORH je povodom tragičnog događaja izrazio sućut obitelji pokojnika.

Cropress neslužbeno doznaje da je 33-godišnji Alija M. iz Pakraca, inače otac dvoje djece, sinoć zvao suprugu i nagovijestio joj što će učiniti, a ona je, pak, obavijestila policiju o njegovoj nakani.

Treća tragedija ovog tjedna

Samoubojstvo pripadnika "Tigrova" treća je tragedija koja je ovog tjedna potresla Hrvatsku vojsku. U srijedu, 31. listopada, oko 13.45 sati, u Središtu za obuku pješaštva u Koprivnici, ubio se 21-godišnji ročnik S.S. Samo dan kasnije, 1. studenog, oko 21.30 sati, 19-godišnji ročnik M.K. pokušao je izvršiti samoubojstvo u vojarni Peneda na Brijunima.

I.M.
Foto: Alex69 (HR Foto)

Pročitajte više