U Kaštelima jučer ubio majku nožem. Završio je na psihijatriji

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

POLICIJA je pritvorila i za teško ubojstvo kazneno prijavila 58-godišnjaka za kojeg tvrdi da je jučer u Kaštelima nožem usmrtio svoju 82-godišnju majku.

Policija je priopćila kako je, sa Županijskim državnim odvjetništvom, završila kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom kojega sumnjiči da je nad majkom počinio teško ubojstvo.

Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku, na mjestu događaja obavljen je očevid, a tijelo ubijene 82-godišnjakinje prevezeno je na bolnički odjel patologije gdje će se po nalogu tužiteljstva obaviti obdukcija.

 

Htio je ubiti sebe, majka ga je pokušala spriječiti?

Ubojstvo se dogodilo jučer oko 11 sati u stanu u Kaštel Sućurcu. Prema navodima susjeda, 58-godišnjak je navodno nožem pokušao počiniti samoubojstvo, u čemu ga je majka pokušala spriječiti, ali ju je on ubo u vrat te je od nanesenih ozljeda iskrvarila i umrla na mjestu događaja.

Doznaje se da je osumnjičeni i prije majci činio probleme u stanu, zbog čega je policija često intervenirala. Nakon ubojstva, odveden je na Odjel psihijatrije splitskog KBC-a, a ujutro i pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte više