U kninski Caritas stigao kamion odjeće i obuće

BROJNIM dobrotvorima Caritasa kninske župe sv. Ante Padovanskog danas su se pridružili članovi Udruge branitelja, invalida i udovica iz Domovinskog rata radnika koprivničke ´Podravke´ koji su u Knin dopremili kamion pomoći u odjeći i obući.

Dobrotvornoj akciji koprivničke udruge pod geslom ´Od srca srcu za Knin´ odazvali su se osim s koprivničkog i stanovnici s bjelovarskog i ludbreškog područja, pa je za dva tjedna prikupljeno 4500 kila odjeće i obuće koja će ovih zimskih dana pomoći socijalno ugroženim kninskim obiteljima, doznaje se od Mladena Pavkovića, predsjednika Udruge branitelja, invalida i udovica iz Domovinskog rata radnika ´Podravke´.

Zbog široka odjeka akcije ´Od srca srcu za Knin´ najavljeno je i novo dobrotvorno prikupljanje pomoći u hrani za Kninjane.

Udruga je prije 15-ak dana uvela i telefon pomoći za hrvatske branitelje 060-112-112, na koji se od 0 do 24 sata s pitanjima i teškoćama mogu javiti branitelji koji žele. Poziv stoji 1,13 kuna po minuti, a sav novac što se tako prikupi bit će darovan invalidima Domovinskog rata s kninskoga područja, o čemu će javnost biti obavještavana najmanje jednom na mjesec.

Pročitajte više