U Konzumu ljudima prodavali kruh koji se rasuo po podu?

OGORČENA Zagrepčanka prijavila je Večernjem listu "nezgodu" koja se dogodila dostavljačima kruha u Zagrebu. Nakon što im se kruh rasuo po podu ispred Konzuma, dostavljači su ga jednostavno pokupili, vratili u kašete i unijeli u Konzum, gdje su ga stavili na police i prodavali ljudima.

Dok su D.D. (podaci poznati Večernjakovoj redakciji) i njena prijateljica M.K. čekale da se otvori Konzumova trgovina na Starčevićevom trgu u Zagrebu, vidjele su kako je dostavljačima ispao kruh iz kašeta i rasuo se po podu ispred Konzuma.

Umjesto da ga odvoje od ostalog kruha, dostavljači su ga vratili u kašete i unijeli u Konzum, te ga stavili kraj pulta s pekarskim proizvodima.

Kada su to vidjele, D.D. i M.K. ušle su u Konzum želeći upozoriti odgovorne da maknu taj kruh. Kada su u Konzumu počeli na police slagati i kruh koji je bio na podu, D.D. i M.K rekle su što se s kruhom dogodilo, na što im je poslovotkinja odgovorila da "ona ne može znati što se dogodilo ispred Konzuma", te je prodavačica nastavila slagati kruh na police.

D.D. i M.K (inače liječnica) pokušale su objasniti kako je na kruhu ostao čitav niz različitih bakterija, no u Konzumu su ih i dalje ignorirali.

Obje su zatim otišle iz dućana i slučaj prijavile dežurnom telefonu Večernjeg lista.

Nakon što ih je Večernji kontaktirao, iz Konzuma je stiglo priopćenje u kojem se tvrdi kako Konzum na Starčevićevom trgu nema poslovotkinju već poslovođu, te da je trgovkinja, za koju su čitateljice mislile daje poslovotkinja, slučaj prijavila poslovođi koji je sporne prozive povukao s polica i vratio dobavljaču.

Konzum se u priopćenju zahvaljuje čitateljicama što su reagirale u upozorile što se dogodilo, prenosi Večernji list.

Pročitajte više