KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

U Međimurju 263 nova slučaja, testirane 552 osobe

Ilustracija: Jurica Galoic/PIXSELL

PREMA podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata testirane su 552 osobe, od čega su evidentirana 263 slučaja osoba pozitivnih na COVID-19 u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavile su se 104 osobe. 

Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 1368. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 20.396 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec, u ovom trenutku, hospitalizirano je 85 pacijenta pozitivnih na COVID-19, od toga je njih 7 hospitalizirano unutar 24 sata, dok je otpušten 21 pacijent, dio njih zbog premještaja u drugi bolnički centar. Na respiratoru se nalazi 10 covid-pozitivnih pacijenata. U protekla 24 sata nisu evidentirane preminule COVID-19 pozitivne osobe. U zdravstvenom sustavu na COVID-19 je pozitivno 10 liječnika i 14 medicinskih sestara. U samoizolaciji se nalaze 3 liječnika, 15 medicinskih sestara i 1 bolničar. Za hospitalizirane pacijente pozitivne na COVID-19 skrbi 35 liječnika i 95 medicinskih sestara.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više