Teška nesreća na autocesti A1, sudarila se dva automobila: Žena poginula, vozači ozlijeđeni

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

U PROMETNOJ nesreći koja se oko 8 sati dogodila na 18. kilometru autoceste A1, jedna je osoba smrtno stradala, doznaje se iz Policijske uprave zagrebačke.

Prema prvim informacijama, u sudaru su sudjelovala dva osobna automobila. Jedan od njih, neslužbeno, ima strane registarske oznake.

Promet se u smjeru Karlovca odvija zaustavnim trakom. Hrvatski auto-klub je izvijestio da se prometna nesreća dogodila na 18. kilometru autoceste A1, kod odmorišta Desinec, u smjeru Karlovca.  HAK-a poziva vozače na oprez jer se vozi jednim prometnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Kako se doznaje, u nesreći je stradala jedna žena, suvozačica u jednom od automobila koji je sudjelovao u nesreći, Vozači su ozlijeđeni, ali se težina njihovih ozljeda ne zna.

Ovo je već treća smrt na hrvatskim cestama u posljednjih 18 sati. Jučer se nešto prije 19 sati dogodila teška nesreća na A1, kada je kod Svetog Roka na prevrnuto vozilo naletio kamion. U Hodošanu je automobil oko pola 18 sati naletio na pješakinju i na mjestu je usmrtio.

Pročitajte više