U Osijeku uhićen serijski lopov, krao je po kafićima

Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL

OSJEČKA policija uhitila je 21-godišnjaka koji se sumnjiči za osam teških krađa na području Osijeka u posljednja dva tjedna. Meta su mu bili gradski kafići.

Evo popisa njegovih krađa od 11. do 26. veljače.

Tijekom noći s 11. na 12. veljače provalio je u prostorije ugostiteljskog objekta u Bračkoj ulici odakle je ukrao nekoliko tisuća kuna.

U jutarnjim satima 13. veljače pokušao je provaliti u prostorije ugostiteljskog objekta u Divaltovoj ulici.

Tijekom jutarnjih sati 16. veljače mladić je pokušao provaliti i u prostorije ugostiteljskog objekta u Ulici kralja Petra Svačića.

Ukrao je novac i mobitel

U noći sa 17. na 18. veljače provalio je u ugostiteljski objekt u Ulici Lorenza Jagera. Iz novčanika je ukrao više stotina kuna. U istoj noći mladić je pokušao provaliti i u ugostiteljski objekt u Šamačkoj ulici.

U noći s 19. na 20. veljače provalio je u ugostiteljski objekt na Šetalištu kardinala Franje Šepera. S prostora šanka ukrao je novac u vlasništvu trgovačkog društva iz Osijeka i mobitel u vlasništvu 45-godišnjeg Osječanina.

Tijekom jutarnjih sati 20. veljače 21-godišnjak je provalio u prostorije tvrtke u Divaltovoj ulici. Udaljio se ne ukravši ništa.

I konačno, u noći s 25. na 26. veljače provalio je i u prostorije ugostiteljskog objekta u Monspergerovoj ulici. Ni tamo nije ništa ukrao. Svoj dvotjedni pohod završio je provalom u pekarnicu iz koje je ukrao više stotina kuna, izvijestila je policija.

Pročitajte više