U pucnjavi u središtu Splita ranjen 26-godišnjak

SPLIĆANIN Viktor Gracin, ranjen jutros u središtu grada iz vatrenog oružja, zadobio je prostrijelnu ranu opasnu po život, izvijestio je glasnogovornik splitsko-dalmatinske Policijske uprave Leon Tauber.

Policija traga za nepoznatim muškarcem koji je jutros oko 3 sata i 5 minuta u Spinčićevoj ulici na Firulama u Splitu pucao iz vatrenog oružja i ranio 26-godišnjeg Splićanina V. G., izjavio je na konferenciji za novinare glasnogovornik Tauber.

Pucnjava se dogodila blizu gostionice GO-GO, kad je nepoznati muškarac u još neutvrđenim okolnostima pucao najvjerojatnije iz pištolja, rekao je Tauber.

Stanje V. Gracina stabilno je iako su njegove ozljede opasne po život, izjavio je dr. Ante Ujević, voditelj Odjela za anesteziju Kliničke bolnice Split.

Dodao je da su operativnim zahvatom obradili ranu prsnog koša, drenirali ju i nadoknadili izgubljenu krv. Po njegovim riječima, metak je probio plućno krilo i zadržao se u sedmom rebru s lijeve strane prsnog koša.

Kako neslužbeno doznajemo, Viktor Gracin je voditelj diskokluba ´Masters´ koji je u vlasništvu bivšeg nogometaša Igora Štimca.




Pročitajte više