U Rijeci uhićen organizator prostitucije koji je klijente tajno snimao kamerom

44-GODIŠNJI hrvatski državljanin uhićen je i priveden u istražni centar Županijskog suda u Rijeci zbog sumnje da je u stanu u središtu Rijeke bavio podvođenjem i to najmanje šest žena, hrvatskih državljanki, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Osim svodnika policija je u spomenutom stanu zatekla i jednu od prostitutki koja je također uhićena i sprovedena na kriminalističku obradu.

Osumnjičeni je, utvrdila je policija, od sredine 2004. do 8. kolovoza ove godine, u unajmljenom stanu u Zagrebačkoj ulici 3 u Rijeci, organizirao pružanje seksualnih usluga sa ženama u dobi od 24 do 42 godine.

Njih je uključivao u prostituciju putem tjednog oglasnika u kojem je objavljivao oglas sadržaja "Atraktivna plavuša u svom prostoru pruža novu, integralnu, opuštajuću, intuitivnu masažu cijelog tijela, eteričnim uljima, uz svijeće i ugodnu glazbu. Radno vrijeme od 10 do 02 sati".

Naznačio je u oglasu broj svog mobilnog telefona, na kojem se javljao, dogovarao vrijeme korištenja usluge te upućivao zainteresirane u stanu u Zagrebačkoj ulici.

Za seksualne usluge naplaćivao je između 250 i 700 kuna, a on bi od toga tjedno davao djevojkama od 700 do 1300 kuna, a ostatak bi zadržavao za sebe, navodi policija.

Tijekom pregleda unajmljenog stana u Zagrebačkoj ulici 3 u Rijeci, utvrđeno je da je pomoću video kamere, skrivene u kutiji zvučnika glazbene linije, snimao seksualne odnose djevojaka i klijenata.

Protiv prostitutki policija neće podnijeti kaznene prijave. Policija je temeljem naloga istražnog suca oduzela pronađenu kameru i snimljeni materijal.

Index.hr/Hina

Pročitajte više