U Sarajevu uhićen poznati MMA borac iz BiH Denis Stojnić. Evo za što ga sumnjiče

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

SINOĆ je u Sarajevu uhićen bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić zbog sumnje na navođenje na međunarodnu prostituciju i na trgovinu utjecajem, javlja Klix. Stojnić je i vlasnik nekoliko restorana u Sarajevu.

O njegovom uhićenju oglasila se policija Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo. Stojnić se trenutno nalazi u policijskim prostorijama te će se nad njim tijekom dana nastaviti kriminalistička obrada.

"Dana 29.10.2022. godine oko 23:00 h po Naredbi Tužilaštva Bosne i Hercegovine policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su u Ulici Zelenih Beretki, područje općine Stari grad Sarajevo, lišili slobode lice D.S., rođen 1980. godine, iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo međunarodno navođenje na prostituciju i kazneno djelo primanje dara ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem", priopćili su iz Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, piše Klix.

Po sudskom nalogu izvršeni su pretresi više stanova i ostalih prostorija koje Stojnić koristi s ciljem pronalaska dokaza i predmeta vezanih za izvršenje navedenih kaznenih djela. Policija nije navela jesu li u pretresu pronađeni neki dokazi ili nedopušteni predmeti.

Klix doznaje da je do uhićenja MMA borca došlo nakon otkrivenih informacija uz pomoć aplikacije Sky. Riječ je o aplikaciji koja je tijekom posljednjih mjeseci dovela do niza uhićenja.

Pročitajte više