U smrskanom automobilu poginuli majka, otac i dijete

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila u tunelu Javorova Kosa na autocesti Rijeka - Zagreb, smrtno su stradale tri osobe, čiji identitet je poznat policiji, no s imenima ne žele u javnost dok se ne obavijesti obitelj.

Uz tri smrtno stradale osobe, tri su osobe ozlijeđene, te su prevezene u bolnicu.

Jedna od njih je trogodišnja djevojčica koja je jedina preživjela iz automobila u kojem su poginuli njeni roditelji i jednoipolgodišnja sestra. Liječnici su se nekoliko sati borili za njen život, a oko 21 sat njeno je stanje bilo stabilno. U bolnicu je došla s višestrukim ozljedama tijela i glave.

Kako doznajemo od policijskog službenika PP Delnice u nesreći su sudjelovali osobni automobil, jedno terensko vozilo i jedno teretno vozilo.  Dok ne završi očevid u policiji nam nisu mogli reći kako je došlo do nesreće.

Prema prvim informacijama vozač osobnog automobila Lancie, u kojem je bila četveročlana obitelj, je ili zaspao ili pretjecao preko linije te prešao na drugu stranu ceste i zabio se u nadolazeći kamion.

Dionica autoceste A6 Rijeka - Zagreb, od čvora Vrbosko do čvora Ravna Gora od 16 do 21 sat vila je zatvorena za sav promet.

A.H.
Naslovna fotografija: Cropress.com

Pročitajte više