U Solinu nestao sin bivšeg dožupana, jeste li ga vidjeli?

Foto: Nestali.hr

U SOLINU je u subotu 3. travnja nestao 33-godišnji Mirko Barun, kojeg obitelj bezuspješno traži do danas. Inače, radi se o sinu nekadašnjeg dožupana Splitsko-dalmatinske županije Tadije Baruna.

Mirko Barun se udaljio s adrese na kojoj živi sa suprugom i petogodišnjom kćeri, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crnu majicu, crnu trenirku i tenisice.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, mobitel mu je isključen i nitko od subote navečer s njim nije uspio kontaktirati.

Barun ima crnu ravnu kosu, velike svjetloplave oči, ravan srednji nos, ovalno lice i jače je tjelesne građe, a njegov nestanak je evidentiran i na stranici Nestali.hr.

"I prije je znao odlaziti od kuće, ali nikada ovako dugo"

Obitelj je policiju o nestanku Mirka Baruna obavijestila jučer oko 18 sati.

"Mirko je 2009. imao tešku prometnu nesreću koja ga je promijenila i uništila i psihički i fizički. I prije je znao odlaziti od kuće, ali nikada ovoliko dugo. Prvi put u osam godina nemam ideju ni gdje bi bio ni gdje se nalazi", rekla je za Slobodnu njegova supruga Ivana.

Policija moli da, u slučaju da posjedujete informacije o Barunu, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Pročitajte više