U Splitu i Trogiru uhvaćeni dileri

Foto: MUP

 
SPLITSKA je policija uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku privela muškarca (61) kod kojega su pronašli drogu, streljivo i oružje, a nakon što je ispitan određen mu je istražni zatvor, doznaje se u policiji i na Županijskom sudu.
 
Slučaj su odradili policijski službenici Službe kriminaliteta droga u subotu kada su dovršili kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom sa šireg sinjskog područja. Prilikom pretrage obiteljske kuće u kojoj osumnjičenik stanuje policija je pronašla i oduzela 45 stabljika marihuane, opremu za uzgoj, jednu automatsku pušku i 60 komada streljiva kalibra 7,62 milimetra.
 
Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama, te za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, osumnjičeni 61- godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku. Sudac istrage odredio mu je zatvor.
 
U Trogiru uhvaćen mladić s drogom
 
Policija je istaknula kako su njihovi službenici istoga dana na trogirskom području zatekli mladića (30) koji je kod sebe imao devet paketića kokaina težine 8,78 grama, a u sklopu daljnjeg kriminalističkog istraživanja kod njega su dodatno pronašli još 206 grama heroina i digitalnu vagu za precizno mjerenje.
 
I on je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, no nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode.
 

Pročitajte više