U Splitu trojac pretukao 14-godišnjaka

JUČER oko 20.30 sati je skupina nepoznatih napadača u blizini osnovne škole Visoka na Vrhu Visoke napala dvojicu 14-godišnjaka, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Iz skupine od 15-ak mladića su se izdvojila trojica napadača koja su nasrnula na dvojicu mladih košarkaša KK Dalmacija Lav.

Jednog od njih su teško ozlijedili te je zadržan na Odjelu dječje kirurgije KBC-a Split na liječenju. Zadobio je lom skočnog zgloba, potres mozga, kontuziju nosa i nagnječenje lica.

Jedan od napadnutih maloljetnika Slobodnoj Dalmaciji je rekao kako su ih napali neposredno prije treninga koji se održava u školskoj dvorani: "Nas je bilo četvorica, a njih 15-ak i ničim ih nismo izazvali. Išli smo na trening kad su nas zaskočili. Čim su nas napali, mi smo se razbježali, ali ovaj se valjda spotaknuo i nije uspio pobjeći pa su ga pretukli".

"Nisam vidio što se točno događalo jer sam pobjegao, a poslije je došao naš trener Branko Omrčen i pomogao nam. Tu skupinu sam viđao i ranije, radi se o našim vršnjacima, no nikada nismo imali nikakav sukob s njima i ne znam što ih je potaklo", dodao je mladić.

I.M.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više