U Srbiji dvojica mladića staricu zvjerski mučili, silovali i ubili razbivši joj lubanju

ZBOG zvjerskog mučenja, silovanja i ubojstva 77-godišnje Milene Savić iz mjesta Podnemići uhićeni su 19-godišnji Ivan Đ. i 17-godišnji D. M. iz Beograda. Prema pisanju Pressa, dvojica mladića su u noći sa ponedjeljka na utorak upali u staričinu obiteljsku kuću i tražili je novac.

Kako bi im priznala gdje je sakrila novac, monstrumi su je mučili na razne načine. Starica je pronađena pretučena, razgolićena do pojasa i sa razbijenom lubanjom. Obdukcija je pokazala kako su je udarali po rukama i glavi te kako su je silovali. Tragovi krvi su pronađeni po posteljini, tepihu, zidovima i čašama. Nakon što su staricu ubili, ukrali su joj oko 2.000 dinara (oko 190 kuna, op.a.).

Tijelo nesretne starice je u srijedu pronašla njena susjeda Anđelija Radovanović, kojoj je bilo sumnjivo što joj se starica nije javila dva dana: "Došla sam je obići. Vrata su bila zatvorena. Kad sam ipak ušla, vidjela sam kaos u kući! Sve je bilo razbacano, krv po zidovima, na sve strane. Milena je bila sva sklupčana i umotana u pokrivač na krevetu. Policija je pronašla dosta tragova i ispod prozora kuće. Izgleda da su razbojnici tu bili duže vrijeme i pratili je što radi u kući".

I.M.
Foto: Press Online

Pročitajte više