U Srbiji muškarac izgorio u svom stanu

KREMIRANO tijelo 59-godišnjaka pronađeno je u njegovom stanu nakon velikog požara u kojemu je potpuno uništen cijeli stan. Miljan Gojković izgorio je jučer oko 15.30 sati u svom stanu u zgradi u kojoj se nalazi pet stanova. Vatrogasci su stigli nekoliko minuta nakon poziva, no nažalost Gojković je do tada već izgorio.

Zgrada u kojoj se nalazi pet stanova je nakon dolaska vatrogasaca evakuirana. Trudnica koja se nalazila za vrijeme požara u svom stanu prevezena je i zadržana u bolnici, liječnici su utvrdili kako nije bilo težih komplikacija. Nitko od ostalih stanara nije ozlijeđen, prenosi Press.

Susjed mislio da netko peče paprike

Jedan od stanara kazao je kako je u vrijeme požara ručao te je osjetio miris paljevine i pomislio kako netko ponovno peče papriku. "Otišao sam u hodnik i vidio kako gusti dim dolazi iz Miljanovog stana i nakon toga pozvao sam vatrogasce". Susjedi i Miljanovi prijatelji kažu kako je Miljan bolovao od astme te je toga dana, nešto prije požara jako loše izgledao. "Stigao je kući teturajući, bilo mu je jako loše. Djeca su mu pomogla da uđe u lift". Otada ga više nisu vidjeli.

Vatrogasci su na mjesto stigli u punoj svojoj spremi sa šest vozila. Ubrzo nakon toga požar je lokaliziran, a Miljanov stan potpuno je uništen dok ostali stanovi u zgradi nisu oštećeni  već su samo prljavi od čađe. Pretpostavlja se da se žrtva zapalila cigaretom jer je već nekoliko puta vatrogasna služba zbog istog razloga dolazila na njegovu adresu.

Pročitajte više