U Srbiji otac ubio sina i pokušao presuditi sebi

SELO Milanovo u Srbiji sinoć je potresla obiteljska tragedija, u kojoj je 55-godišnji Jovica Krstić lovačkom puškom s dva hica u leđa ubio 32-godišnjeg sina Miodraga, a nakon toga sjeo pored kuće i iz pištolja pucao sebi u prsa.

Miodrag Krstić bio je na traktoru u trenutku kad je otac pucao u njega s leđa te je nastavio voziti teško ranjen još otprilike 50-ak metara, prije nego li je sletio s puta, a umro je na putu za bolnicu. Njegov otac pištoljem se prostrijelio ispred kuće te se nalazi priključen na aparate s prostrjelnom ranom neposredno iznad srca.

"Taj mi je pijanac ubio unuka. Trebao mu je netko uzeti oružje, jer on nije uračunljiv. Đubre jedno, nije dozvolio da se unuk oženi drugom ženom, ajme što mi je napravio", kazao je za Press Jovičin otac Bora Krstić, koji živi u istom selu ali u drugoj obiteljskoj kući.

Motiv zbog kojeg je Otac digao ruku na sina policiji nije poznat, no susjedi navode kako su se njih dvojica često znali svađati oko banalnih stvari. Ipak, kao glavni razlog susjedi navode svađu oko Miodragove namjere da se oženi djevojkom koja nije bila po volji njegovom ocu. Ubijeni Miodrag iza sebe je ostavio 13-godišnju kćer.

K.S.
Foto: Press

Pročitajte više