U stravičnoj nesreći kod Vrbovca smrtno stradala vozačica

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8,30 sati na kilometar od čvora Sveta Helena u smjeru Vrbovca, smrtno je stradala vozačica "Peugeota", a teško je ozlijeđen vozač kamiona, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Do nesreće je, prema dosadašnjim podacima policije, došlo nakon što je vjetrobransko staklo "Peugeota" kojim je upravljala vozačica udario dio pneumatike. Prije toga je vozaču kamiona vjerojatno pukla guma.

Vozačica je zbog udarca dijela pneumatike na vjetrobransko staklo izgubila nadzor nad vozilom i udarila u metalnu zaštitnu ogradu. Vozač kamiona u tom je trenutku izašao iz istoga u namjeri da pruži pomoć ozlijeđenoj.

Na njih je tada naletjelo treće vozilo, "Chrysler" kojime je upravljao 64-godišnji vozač. Vozačica "Peugeota" smrtno je stradala, dok je vozač kamiona pretrpio teške ozljede, te je prevezen u KB Dubrava. Očevid je još uvijek u tijeku, a promet je u oba smjera zbog nesreće zatvoren od 8,52.

U još jednoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 5 kilometara poslije čvora Breznički Hum, u smjeru Zagreba, u sudaru osobnog vozila i kamiona poginula je također jedna osoba, 23-godišnji mladić. Njegov identitet još uvijek nije objavljen, a pretpostavlja se da je zaspao za volanom.

Očevid je u tijeku, a promet teče otežano.

Pročitajte više