U teškoj prometnoj u Slanom poginuo muškarac, troje ozlijeđeno. Objavljeni detalji

Foto: Google Maps

SUDAR kod Slanog u kojemu je u subotu popodne kod poginula jedna osoba, a dvije su teže i jedna lakše ozlijeđena, izazvao je 23-godišnji vozač koji je u zavoju izgubio nadzor nad volanom i udario u drugo vozilo, pri čemu je poginuo njegov 26-godišnji suvozač.

Dubrovačko-neretvanska policije danas je objavila kako se nesreća dogodila oko 16 sati, kada je 23-godišnjak izlaskom iz nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad automobilom dubrovačkih registracija, koji se zanio i prešao na suprotnu traku. Pritom je udario u automobil splitskih registracija kojim je iz suprotnog smjera dolazio 45-godišnjak.

Uslijed sudara, na mjestu nesreće poginuo je 26-godišnji suvozač u dubrovačkom vozilu, a teže su ozlijeđeni spomenuti vozač tog automobila i 49-godišnja suvozačica iz splitskog vozila, čiji je 45-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Svi ozlijeđeni su prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljnjem liječenju, dok je tijelo poginuloga prevezeno na bolnički Odjel patologije gdje će se provesti obdukcija. Za vrijeme trajanja očevida promet na tom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren.

Pročitajte više

 

Pročitajte više