U tri dana na autocesti se zapalila dva autobusa Croatia Busa, pogledajte snimku

Foto, video: Čitateljica Indexa

JOŠ jedan autobus prijevoznika Croatia Bus zapalio se usred vožnje na autocesti.

>> Na autocesti A1 se zapalio autobus: "Nagutali smo se dima, ali tu nije bio kraj"

Kako nam je javila čitateljica, autobus se zapalio u petak na autocesti A1 u blizini odmorišta Brinje. Putovao je iz Zagreba za Dubrovnik.

Putnici su čekali dva i pol sata na hladnoći

"Bus je krenuo u 21 sat s Autobusnog kolodvora Zagreb, a u 22:40 oglasio se alarm i bus se ispunio dimom. Svi putnici su uspjeli izaći iz autobusa, a za autobusom su došla dva vatrogasna vozila koja su sat vremena pokušavali pronaći izvor plamena i ugasiti.

Za to vrijeme putnici su na hladnoći i vjetru stajali uz autocestu čekajući drugi zamjenski autobus koji je stigao tek u 01:10. Putnici su stajali uz autocestu jer se vozači nisu udostojili zaustaviti neki drugi od ostala četiri Croatijina busa koja su prolazila i gledala kako jedan od njihovih autobusa gori i putnike poslati barem na odmorište par kilometara udaljeno da ne stoje usred noći uz autocestu", opisala nam je čitateljica kako je to izgledalo.

"Nakon dva i pol sata čekanja po promrzle putnike je došao manji autobus u kojem je troje ljudi moralo stajati do Dubrovnika. Na poziv voditelju vozača jedne od putnica, gospodin se nije udostojio niti saslušati već je bezobrazno prekinuo poziv. Također, unatoč prigovorima koji su poslani na mail adresu pravne službe, nitko još nije odgovorio gdje i kad se može preuzeti povrat novca za plaćenu vožnju", dodala je čitateljica.

Drugi autobus u tri dana

Podsjetimo, još jedan autobus Croatia Busa planuo je jučer oko 23 sata kod čvora Ogulin.

Autobus je vozio iz smjera Zagreba prema Splitu.

Pročitajte više