U tri prometne nesreće troje poginulih

U PROMETNOJ nesreći prilikom slijetanja automobila s ceste noćas je u mjestu Meja Gaj blizu Rijeke poginuo vozač, izvijestila je jutros policija.

Jedna je osoba teško ozlijeđena i u životnoj je opasnosti, a još tri su ozlijeđene.

Nesreća se dogodila u 2 sata kada je Dževad Buljubašić (18) iz Krasice pokraj Rijeke upravljajući "zastavom jugo" Meji Gaj pokraj kućnog broja 108 izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine.

U blagom lijevom zavoju je izletio s ceste, udario u drveni telefonski stup te ga slomio, nastavio s kretanjem i udario u stablo, gdje se zaustavio.

Buljubašić je preminuo na mjestu nesreće, a putnik D.Č. (19) je zadobio ozljede opasne po život.

Suvozač poginuo, vozač u teškom stanju

Prema izvješću PU krapinsko - zagorske, do nesreće je došlo jer vozač automobila nije držao dovoljan razmak od desnog ruba kolnika. Vozilom je zahvatilo travnatu bankinu, sletio u odvodni kanal te udario u dvorišnu ogradu i betonski most u mjestu Movraču.

Josip Pleteš je preminuo u ambulantnim kolima na putu do zagrebačke Opće bolnice "Sveti duh", u kojoj je liječnički zbrinut i teško ozlijeđeni vozač, koji je izvan životne opasnosti.

30-godišnjak poginuo u prometnoj nesreći

Na cesti između Čakovca i Šenkovca kod benzinske crpke Mobenz sinoć oko 21,40 sati smrtno je stradao 30godišnji motociklist Nikola Sabo iz Mihovljana kraj Čakovca.

Na njega je osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka prilikom pretjecanja naletio K.M. (20) iz Okruglog Vrha.

Prema policijskom izvješću vozač osobnog automobila imao je 0,52 promila alkohola u krvi.

Za trajanja očevida cesta je bila zatvorena za promet.

Nikola Sabo deseta je ovogodišnja žrtva na međimurskim prometnicama na kojima su u posljednja tri dana poginula trojica muškaraca.

Pročitajte više