U tučnjavi ozlijeđena četvorica specijalaca iz Lučkog

RANO jutros oko četiri sata u noćnom klubu "Belami" u Stupničkoj ulici u Lučkom došlo je do verbalnog prepiranja koje je preraslo u tučnjavu u kojoj su ozlijeđena četvorica pripadnika specijalne postrojbe MUP-a smještene u Lučkom.

Kako je Indexu potvrdio operativni analitičar Policijske uprave zagrebačke i privremeni glasnogovornik PUZ-a Davor Tor, u klubu je došlo do tučnjave u kojoj je, osim ozlijeđenih specijalaca razbijen i dio inventara kluba.

Još uvijek je nejasno kako je došlo do tučnjave tj. nije jasno kako je moguće da su u tučnjavi, u kojoj se navodno posvađalo više osoba koje nemaju veze sa specijalcima, ozlijeđena samo četiri specijalca, koji su inače dobro izvježbani za borbu protiv raznih vrsta napada.

Neslužbeno doznajemo kako je do sukoba došlo između samih specijalaca koji su se, iz nepoznatog razloga, međusobno posvađali.

Policija takvu informaciju nije mogla potvrditi, a glasnogovornik Tor je rekao kako se još uvijek vode razgovori s oštećenicima i osobljem kluba, te se provjeravaju njihove izjave kako bi se utvrdilo tko su sudionici i inicijatori sukoba.

Kako doznajemo, u sukobu nisu sudjelovali pripadnici regularne policije već samo specijalci iz Lučkoga.

Foto: Arhiva

I.K.

Pročitajte više