U VINKOVCIMA SE ODRŽAVA MANIFESTACIJA "EZOTERIKA CROATIKA"

U suradnji s Turističkom zajednicom Vukovarskosrijemske županije, a u organizaciji zagrebačke tvrtke "Mystik tours", u hotelu "Slavonija" u Vinkovcima danas i sutra održava se manifestacija "Ezoterica Croatika".

Skup je okupio stotinjak sudionika - iscjelitelja, majstora vještine proricanja budućnosti, astrologa, numerologa, stručnjaka iz područja aromaterapije i radiestezije, reinkarnacije, yoge, meditacije i duhovnog iscjeljivanja i tehnika opuštanja.

"Ezoterica Croatika" godišnje se održava četiri puta u Zagrebu, jednom u Puli i po dva puta u Vinkovcima i Opatiji. Prema riječima Romane Franjić, vlasnice "Mystic toursa", u posljednjih 10 godina, koliko se manifestacija održava, posjetilo ju je oko 200.000 posjetitelja.

Takve i slične manifestacije, dodala je, doprinose raznolikosti hrvatske turističke ponude i uklapaju se u svjetske i europske trendove u kojima su posljednjih godina vrlo popularni mistika, bajke, legende i mitovi a uz filmsku i modnu industriju sve ih se više nalazi i u turizmu.

(Hina)draž db

Pročitajte više