U Zadru iz župnog stana ukrao bicikl

NA PODRUČJU Zadra u posljednja 24 sata zabilježeno je nekoliko razbojništava, prevara i krađa.

Sinoć oko 20 sati u ulici Mate Ujevića u Zadru, nepoznati je počinitelj ušao u trgovinu Bakmaz i prijeteći pištoljem od djelatnice oduzeo novac i cigarete. U tijeku je traganje za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg je podnesena kaznena prijava.

U ulici Slavka Batušića nepoznati je počinitelj provalio u skladište tvrtke Madex te je otuđio više pakiranja brodske boje. Materijalna šteta iznosi oko 3.000 kuna. 

U ulici Antuna Barca nepoznati je počinitelj iz nezaključanog župnog stana otuđio bicikl. Materijalna šteta iznosi oko 7.500 kuna.

U ponedjeljak je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 13. do 15. ožujka, u Svetom Filipu i Jakovu, na prostoru Turističkog naselja Croatia otuđio oko 15 metara bakernih oluka. Oluke je prodao drugoj osobi, kod koje su i pronađene. Protiv 19-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe provaljivanjem.

U Preku, nepoznati je počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće otuđio moped marke Tomos zadarskih registarskih oznaka, u vlasništvu 68-godišnjaka i moped iste marke, bez registarskih oznaka u vlasništvu 70-godišnjaka. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 5.700 kuna.

U Pridrazi, predio Vrulje, nepoznati je počinitelj s broda otuđio izvanbrodski motor. Materijalna šteta iznosi oko 5 000 kuna. Slijedi kaznena prijava.

Pročitajte više