U Zadru otvoren prvi Interspar u Hrvatskoj

PRVI Interspar hipermarket u Hrvatskoj  jučer je u Zadru otvorio svoja vrata za kupce, nakon što su ga u ponedjeljak svečano otvorili predstavnici tvrtke Spar Hrvatska i Spar Austrija grupe.

Investicijom vrijednom oko 15 milijuna eura Zadar je dobio najveći hipermarket u kojemu je zaposleno 156 djelatnika sa zadarskog područja. Ukupna površina  prodajnog centra iznosi 9.000 četvornih metara

Uz hipermarket, prodajne površine od 4.000 četvornih metara, u sastavu prodajnog centra nalazi se bistro Tutto bene, drogerija dm, prodavaonica obuće Bata i prodavaonice tekstila Tally Weijl i Jack & Jones, cvjećarnica, poštanski šalter, mjenjačnica i dva bankomata.

Posjetiteljima je na raspolaganju i parkiralište s preko 400 besplatnih parkirnih mjesta, od kojih više od polovice u podzemnoj garaži.

Otvaranje prvog Interspar prodajnog centra u Zadru svojevrsni je nastavak suradnje hrvatskih proizvođača i grupe Spar Austrija. Naime, Spar Austrija već dugi niz godina uvozi brojne hrvatske proizvode i plasira ih na police svojih prodajnih centara u Mađarskoj, Sloveniji, Austriji i Češkoj. Tako je ukupan promet od prodaje hrvatskih proizvoda u 2004. godini premašio 7,5 milijuna eura.

Na policama hipermarketa u Zadru prednost je dana hrvatskim proizvodima, s posebnim naglaskom na proizvode iz zadarskog kraja.

Pročitajte više