KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

U Zagorju nema novozaraženih, jedna pacijentica prevezena je u Zagreb

Ravnatelj Opće bolnice Zabok Tihomir Vančina Foto: HINA

U KRAPINSKO-zagorskoj županiji u posljednja 24 sata nema novooboljelih od koronavirusa, a jedna je osoba prevezena u Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite.

Ravnatelj Opće bolnice Zabok Tihomir Vančina pojasnio je kako se radi o 85-godišnjoj pacijentici koja je u bolnici već 25 dana te ima brojne komplikacije.

"Pacijentica kojoj se pogoršalo stanje i koja je od jučer bila na respiratoru prevezena je u Kliniku Dr. Fran Mihaljević", pojasnio je Vančina na konferenciji za novinare.

Načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Anđelko Ferek Jambrek rekao je da je u posljednjih 24 sata uzeto 79 briseva od čega je 28 negativnih, dok se za njih još 51 čekaju rezultati. Također, u protekla 24 sata evidentirano je 11 slučajeva kršenja mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više