U Zagrebu još uvijek zatvorena Selska i okolne ulice zbog puknuća cijevi

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI autoklub jutros javlja da su zbog puknuća cijevi zatvorene ceste u zapadnom dijelu grada. 

Tako su zatvorene Selska cesta na dijelu od Zagorske do Baštijanove te Krapinska od Čakovečke do Selske. Nakon prve faze sanacije promet će privremeno teći jednim prometnim trakom. Istovremeno, Krapinskom ulicom neće se moći uključiti na Selsku cestu do završetka druge faze sanacije.

Podsjetimo, jučer je puknuo magistralni cjevovod u zoni raskrižja Selske ceste i Krapinske ulice. Cestu je poplavila veća količina vode te je došlo i do oštećenja kolnika.

Autobusna linija 109 vozi obilazno Zagorskom, Golikovom i Baštijanovom do Selske te dalje uobičajenom trasom, a prometna policija preusmjerava i osobna vozila.

U dijelovima Hrvatske promet otežavala magla

U dijelu Hrvatske jutros je mjestimična magla otežavala promet, javlja HAK. Magle je bilo mjestimice u unutrašnjosti i na  na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te između Gospića i tunela Sveti Rok i A3 Bregana-Lipovac između Križa i Novske.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Kosnica, na mostu Sava (od 37,8 kilometra do 39,5 kilometra) u smjeru Lipovca vozi se suženim kolnikom, pa HAK moli vozače za strpljenje i razumijevanje.

U petak do 17 sati bit će zatvorena državna cesta DC519 u naselju Borovo, a obilazak je DC2 Vukovar-Osijek-DC213 Osijek-GP Erdut i obratno.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više