U Zagrebu počeo rafalno pucati po stanu, htio se ubiti. Specijalci ga savladali

Foto: Index

POLICIJA utvrđuje okolnosti nakon dojave o pucnjavi u Balokovićevoj ulici u novozagrebačkom Zapruđu, potvrdili su iz Policijske uprave zagrebačke. Dojava je policiji stigla oko 13:30. 

Na mjestu događaja interveniralo je desetak pripadnika specijalne policije. Radilo se, neslužbeno, o pucnjavi iz automatskog oružja, a osim specijalaca iz ATJ-a Lučko na mjestu događaja nalazi se i temeljna policija koja osigurava područje zgrade u kojoj se dogodila paljba. 

Počeo rafalno pucati, prijatelj pozvao policiju. Htio se ubiti, ali su ga svladali specijalci

Kako neslužbeno doznaje Index, policija je dobila dojavu o pucnjavi u stanu u kojem su bile dvije osobe. Rafalnu paljbu otvorio je, doznajemo, 58-godišnjak. Njegov 45-godišnji prijatelj koji se s njim nalazio u stanu nazvao je policiju i rekao da 58-godišnjak puca po stanu.

 

Na mjesto događaja brzo su stigli specijalci iz ATJ-a Lučko, probili vrata i nasilno upali u stan. U stanu su zatekli muškarca koji je htio počiniti samoubojstvo, ali su ga specijalci uspjeli svladati. Kako je muškarac bio ranjen, ali je davao znakove života, policajci su pozvali hitnu.

58-godišnjak je hitno prebačen u bolnicu i zasad nema informacija o njegovom stanju. Hospitaliziran je u KBC-u Zagreb. 

Za vrijeme događaja nije bilo opasnosti po živote i imovinu drugih građana, rekli su iz zagrebačke policije. 

Na mjestu događaja u tijeku je očevid.

Pročitajte više