U Zagrebu prodavao kokain uz odgodu plaćanja. Uhvaćen je

Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu. Ilustracija: Sime Zelic/PIXSELL

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama".
 
Sumnja se da je 45-godišnjak, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine kokaina. Drogu je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Buzina pa dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.

Predan je pritvorskom nadzorniku

Policija je u petak operativnim postupanjem utvrdila da je 45-godišnjak u večernjim satima, za iznos od nekoliko stotina eura uz odgodu plaćanja, 38-godišnjem muškarcu prodao 4.39 grama kokaina.

U nastavku kriminalističkog istraživanja pretragom stana na području Buzina koji koristi osumnjičeni pronađeno je još 11.5 grama kokaina pakiranog u dvije plastične vrećice te dvije digitalne vage s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski su službenici osumnjičenog 45-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte više