U Zagrebu se zapalio auto, jedna osoba ozlijeđena

Foto: Čitateljica Indexa

U ZAGREBAČKOJ četvrti Pešćenica došlo je do požara na automobilu. Iz Javne vatrogasne postaje za Index je potvrđeno da je do požara došlo u Ivanićgradskoj ulici. 

Vatrogasci su nam također potvrdili da je u požaru ozlijeđena jedna osoba, a da je požar lokaliziran. Uzrok u ovom trenutku nije poznat. 

Ovih dana zapaljeno više auta

Podsjetimo, nepoznati počinitelj je u noći na četvrtak najvjerojatnije otvorenim plamenom podmetnuo požar na skupocjenom BMW-u, također u zagrebačkoj Peščenici, a istoga dana u Zagrebu su gorjela još dva automobila, za što još traje policijski očevid.  

Nadopunom jučerašnje informacije kako je oko 40 minuta iza ponoći na Peščenici izbio požar osobnog automobila BMW 5 riječnih registracija u vlasništvu 33-godišnjakinje, iz policije su u petak iznijeli rezultate očevida po kojima je netko nepoznat podmetnuo taj požar.

Vatra je oštetila obližnju garažu i nadstrešnicu u vlasništvu 61-godišnjaka, a materijalna šteta, koja zasad nije točno utvrđena, procjenjuje se većom. Policija je objavila i kako je sinoć u Novom Zagrebu iz zasad neutvrđenog razloga izbio požar Forda Tranzit zagrebačkih registracija te u vlasništvu jednog zagrebačkog obrta.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, požar su ugasili vatrogasci, a u policiji najavljuju kako će očevid obaviti tijekom dana. Sat vremena iza, oko 20.30 sati, u Maksimiru je također iz zasad neutvrđenih razloga izbio požar na Mercedesu zagrebačkih registracija u vlasništvu 55-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih nije bilo.

Pročitajte više