U Zagrebu švercer cigareta pokušao pregaziti policajca

JUČER je oko 9.10 sati u Zagorskoj ulici u Zagrebu švercer cigareta pokušao policijskog službenika pregaziti automobilom, izvijestila je PU zagrebačka.

Kako navodi policija, tijekom noći su policijski službenici uočili parkirani automobil Opel Vectra u kojem su se, prekrivene tepihom, nalazile šteke cigareta.

40-godišnji švercer je oko 9 sati došao do automobila, stavio ključ u bravu i upalio ga. Policajci su mu tad prišli i zatražili ga da se zaustavi, na što se on dao u bijeg.

Putem je počinio nekoliko prometnih prekršaja, a kad ga je na jednom semaforu policija konačno dostigla, jedan od policajaca je prišao automobilu. Tad ga je 40-godišnjak pokušao udariti automobilom, ali se policajac uspio izmaknuti.

Potom je švercer izašao iz automobila i pokušao pješice pobjeći, ali su ga policijski službenici sustigli i svladali. Uz sredstva prisile, 40-godišnjak je priveden na prekršajnu i kriminalističku obradu. Prilikom policijskog postupanja je lakše ozlijeđen pa mu je pružena liječnička pomoć.

I.M.
Foto: Arhiva (PU zagrebačka)

Pročitajte više