U zapaljenom automobilu kraj Benkovca pronađen leš samoubojice?

SINOĆ oko 21.40 sati policija u Zadru zaprimila je dojavu da je u mjestu Šopot, kod Benkovca pronađeno izgoreno osobno vozilo, u kojem se nalazi leš nepoznate osobe.

Inspektori su tijekom dana utvrdili da se u zapaljenom automobilu pronađenom kod kule Kličevica u Šopotu pored Benkovca nalazi karbonizirani leš muške osobe.

Službeno još nije priopćeno kako je muškarac umro, međutim sumnja se na samoubojstvo. Prema nekim saznanjima, navodno je riječ o 27-godišnjem Anti Č. iz Šopota koji se ubio iz lovačke puške. Na samoubojstvo upućuju tragovi od sačme koja je probila krov izgorenog automobila.

Prema neslužbenim podacima, 28-godišnjak je najprije podmetnuo požar pod "Opel vectru", zatim je sjeo u automobil i iz lovačke puške pucao sebi u glavu. Na mjestu događaja pronađen je potpuno izgorjeli automobil i cijev lovačke puške te karbonizirano tijelo koje službeno još nije identificirano.

Zadarski portal ezadar.hr javlja da se radi o Anti Čačiću koji je u Šopotu bio poznat kao povučeni i mirni mladić koji je radio u kamenolomu kod Lisičića. Isti izvor javlja da je mladić navodno najavljivao samoubojstvo.

Okolnosti pod kojima je A.Č. umro još se utvrđuju.

J.M./I.K.
Foto: eZadar

Pročitajte više