U zapaljenom stanu u Walesu pronađeno tijelo trudne tinejdžerice izmasakrirane nožem

BRITANSKA policija pokrenula je istragu nakon što su utvrdili da je 19-godišnja djevojka čije je tijelo pronađeno nakon požara u stanu u Walesu zapravo ubijena. Nikitta Grender, koja je u vrijeme ubojstva bila trudna, više je puta izbodena nožem, javlja Sky News.

Policija traga za oružjem i ostalim mogućim dokazima u spaljenom stanu, ali posao im je svakako otežan požarom koji je prikrio većinu mogućih tragova. "Ovo je stravičan zločin", izjavio je detektiv Geoff Ronayne koji vodi istragu na kojoj sudjeluje 50 policajaca. Pretpostavlja se da je ubojica podmetnuo požar.

"Izgubili smo ne jedan, već dva nevina života. Nikitta je trebala roditi djevojčicu za dva tjedna. Radi se o posebno gnjusnom zločinu kakvog rijetko viđamo. Umjesto da se Nikittina obitelj raduje rođenju djeteta, oni su sada shrvani tugom", dodao je detektiv Ronayne.

Susjeda Louise Madly, koja živi odmah u susjedno stanu, nakon tragedije je lokalnim novinarima izjavila: "Ovo je strašan šok. Svi smo vrlo potreseni". Od 19-godišnje djevojke se na Facebooku opraštaju njeni prijatelji koji joj poručuju da je nikad neće zaboraviti.

Pročitajte više