Uber povećava cijene u Hrvatskoj

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

UBER će od sutra, 10. svibnja, povećati cijene svojih usluga u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Zadru i Šibeniku, objavljeno je na njihovoj internetskoj stranici.
 
"Približavanjem još jedne turističke sezone tijekom koje će Hrvatsku posjetiti milijuni stranih turista i gotovo tri godine nakon ulaska na hrvatsko tržište, tradicionalno se pripremamo za usklađivanje cijena u svim obalnim gradovima te od ove godine i u Zagrebu", piše u uvodu njihova priopćenja.
 
"Promjene će povećati razinu kvalitete usluge"
 
"To činimo, između ostalog, kako bi pratili ukupno kretanje cijena na cijelom tržištu, ali i doprinijeli našem cilju da korisnicima ponudimo još kvalitetniju uslugu kroz novija vozila, a partnerima-vozačima omogućimo veće prihode. Promjene koje uvodimo povećat će razinu kvalitete usluge putem Uber aplikacije u Hrvatskoj tako što će sva vozila imati maksimalnu starost od sedam godina. Dodatno ćemo postrožiti uvjete za nastavak vožnje vozačima s nižom prosječnom ocjenom što korisnicima garantira još ugodniju i sigurniju vožnju. Zbog svega navedenoga, od sutra, 10. svibnja 2018., u 12 sati dolazi do povećanja cijena usluga u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Zadru i Šibeniku", stoji u nastavku priopćenja Ubera.
 
Objavljene nove cijene za Zagreb
 
Nova cijena za uberX u Zagrebu iznosi:
 
Start: 6 kuna
 
Svaki prijeđeni kilometar: 3,60 kuna
 
Svaka protekla minuta: 0,60 kuna
 
"Nova cijena znači i povećanje prihoda svih tvrtki i obrta koji posluju putem Ubera što će dovesti do dodatnih zapošljavanja u takvim tvrtkama i obrtima te otvoriti dodatne poslovne prilike za poduzetnike", dodaju iz Ubera.

Pročitajte više