Ubijena majka nogometaša Miljenka Mumleka

KATICA MUMLEK, majka nogometaša Miljenka Mumleka, ubijena je hicima iz pištolja u Marčanu, a muškarac koji je počinio ubojstvo oduzeo je i sebi život.

Kako javljaju iz PU varaždinske, ubojstvo se dogodilo oko 18 sati u stambenoj zgradi u Marčanu. Na mjestu događaja, u kupaonici u stanu u Viničkoj ulici 61, policija je zatekla mrtvo tijelo K.M. (50) iz Marčana te muškarca za kojeg je ustanovljeno da se radi o S.B. (55) iz Ladanja Gornjeg.

Očevidom i provedenim policijskim izvidima je utvrđeno da je S.B iz za sada neutvrđenih razloga oko 18 sati ušao u stan te ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u K.M., od kojih je na mjestu preminula. Nakon toga počinitelj ubojstva istim je pištoljem u istom stanu počinio samoubojstvo.

Tijela stradalih su prevezena na patologiju Opće bolnice Varaždin gdje će biti obavljena obdukcija.

Prema informacijama kojima raspolaže Večernji list, Katica je na dan ubojstva slavila 50 rođendan. U stanu u kojem je ubijena živjela je sa suprugom Ivanom tridesetak godina, povremeno je s njima živjela i muževa majka. Prema neslužbenim informacijama ubojica se preziva Brodar, a živio je i radio u inozemstvu.

Katica Mumlek bila je sjajna rukometašica. Igrala je u zlatnim danima varaždinskog ženskog rukometa za Koku koja se tada natjecala u Drugoj saveznoj ligi bivše Jugoslavije. Ubijena Katica Mumlek radila je kao službenica u Republičkom zavodu mirovinskog i invalidskog osiguranja

Pročitajte više