Ubojica u bijegu: Kod Livna ubio majku, suprugu Šibenčanku i brata

Ilustracija: Google maps

JUČER navečer u selu Veliki Kablići kod Livna A.N. je ubio majku i suprugu te teško ranio svog brata koji je kasnije, na putu prema splitskoj bolnici, preminuo.

Glasnogovornik MUP-a Livanjskog kantona za Klix.ba je kazao kako su policijski službenici dolaskom u kuću na prvom katu našli tijelo S.N., rođene 1971. godine u Šibeniku, a na drugom katu tijelo L.N., rođene 1949. godine.

Muškarac koji je ranjen uspio je sav krvav otrčati do susjede koja je pozvala policiju. Nažalost, na putu do splitske bolnice i on je preminuo.

Ubojica je u bijegu.

Nakon izlaska iz jednomjesečnog pritvora u mostarskoj kaznionici, gdje je služio kaznu zbog nasilja u obitelji, muškarac kojem policija navodi samo inicijale A.N., dok mediji navode da je u pitanju Ante Niče, počinio je trostruko ubojstvo, rekao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak. Po njegovim riječima, ubojica je najprije ubio majku i šogoricu, a zatim i brata te se dao u bijeg. Još nije uhićen, a mediji tvrde da je trostruko ubojstvo počinio nožem.


 

Pročitajte više